Bemærk, der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

 

Plejehjemmene i Middelfart Kommune søger vikarer og ferieafløsere hen over sommeren. Her bliver du en del af et kollegialt fællesskab med stolte, glade og humørfyldte kollegaer, der glæder sig til at arbejde sammen med dig.

Hen over sommeren har vi brug for dig, der for en kortere eller længere periode ønsker at være afløser eller vikar. Du kan både komme med en uddannelse inden for et omsorgsfag, du kan være studerende, eller du kan være ufaglært – måske med erfaringer fra et helt andet fag eller en anden branche.

Opgaverne vil matche din baggrund, og vi sørger for grundig oplæring.

Det allervigtigste er, at du er drevet af at gøre en positiv forskel for andre, og at du møder dine medmennesker med respekt og omsorg.

 

Sådan søger du: Opret dig i vikarbanken

Lyder det som noget for dig, så skriv dig op i vores vikarbank. Her kan du krydse af hvilke af vores syv plejehjem og fire hjemmeplejegrupper, du er interesseret i at arbejde i.

I vikarbanken beder vi sig om dine kontaktoplysninger og nogle enkelte oplysninger:

Bl.a.

  • hvor mange timer du er interesseret i
  • hvor du er interesseret i at arbejde
  • om du ønsker vagter dag/aften/nat
  • lidt oplysninger om din baggrund

Du kan nøjes med at udfylde felterne - du behøver altså ikke skrive en lang ansøgning.

Opret dig i vikarbanken

Har du en relevant uddannelse, så gør det praktikken ved en evt. ansættelse hurtigere, hvis du uploader dit uddannelsesbevis med det samme. Men det er ikke et krav.

Du beslutter selv hvor lang tid, du ønsker at være aktiv søgende i vikarbanken. Vær opmærksom på at en ansættelse altid sker under forudsætning af en ren offentlig straffeattest.

Vi ansætter løbende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi holder samtaler og ansætter løbende, så tøv ikke med at søge ved at skrive dig op i vikarbanken.